۱۱ عضو جدید، رسما به تالار مشاهیر بسکتبال پیوستند

11 عضو جدید، رسما به تالار مشاهیر بسکتبال پیوستند

برای دیدن تصویر در ابعاد بزرگتر روی آن کلیک کنید.

جان کالیپری هرگز نمی توانست بر اساس توانایی هایش به عنوان بازیکن، وارد تالار مشاهیر بسکتبال شود.
او در مراسمی که به مناسبت پیوستن او و سایر اعضای جدید تالار مشاهیر بسکتبال، به این تالار برگزار شد گفت: “من هرگز توپی رو ریباند نکردم. هرگز حتی یک امتیاز هم به دست نیاوردم و هیچگاه یک پاس منجر به گل هم ثبت نکردم.”
اما او شاگردان بزرگی داشته است.
جمعه شب و هنگامی که کالیپری رسما وارد تالار مشاهیر نی‌اسمیت شد، اصرار زیادی داشت که تعداد زیادی از شاگردانش در کنار او باشند.
مارکوس کمبی، انتونی دیویس و دیمارکوس کازینس که در مراسم دیشب حضور داشتند، تنها چند تن از ده ها بازیکنی بودند که کالیپری را به یکی از موفق ترین مربیان بسکتبال دانشگاهی تبدیل کرده اند.
ستارگان سابق NBA، اسپنسر هیوود، جو جو وایت و دیکمبی موتومبو، ستاره بسکتبال زنان، لیسا لسلی، داور سابق ان بی ای، دیک باوتا، از دیگر اعضای جدید تالار مشاهیر هستند. تام هاینسن که پیش از این به عنوان بازیکن وارد تالار مشاهیر شده بود، دیشب به عنوان مربی وارد این تالار شد. جرج رولینگ و لینسی گز دیگر مربیانی یودند که دیشب به تالار مشاهیر وارد شدند. ستاره سابق ABA، لوئیس دمپیر و یکی از اولین بازیکنان آفریقایی-آمریکایی، جان ایزکس، دیگر افرادی بودند که نامشان دیشب وارد تالار مشاهیر شد.
کالیپری آخرین نفر از ۱۱ عضو جدید تالار مشاهیر بود که دیشب در “سیمفونی هال” سخنرانی کرد، سالنی که از دانشگاه ماساچوست که او در ۲۹ سالگی اولین شغل مربیگری خود را در آنجا به دست آورد، زیاد دور نیست.
کالیپری پیش از آنکه به دانشگاه کنتاکی بپیوندد در دانشگاه ممفیس مربیگری می کرد و قبل از آن نیز مدت کوتاهی هدایت تیم نیوجرسی نتز در NBA را بر عهده داشت. افتخار حضور در جمع ۴ تیم برتر بسکتبال دانشگاه های آمریکا دو بار به دلیل زیر پا گداشتن قوانین NCAA از این مربی گرفته شد، اما او در سال ۲۰۱۲ به همراه وایلدکست قهرمان NCAA شد.
کالیپری اغلب افتخارات خود را با بازیکنانی به دست آورده است که برای وارد شدن به NBA یک سال در کالج بازی می کردند.
این دسته از بازیکنان مدیون اسپنسر هیوود هستند.
مبارزه او با NBA در سال ۱۹۷۰ که به دیوان عالی آمریکا کشیده شد، باعث شد محدودیت سنی بازیکنان برای ورود به ان بی ای کاهش یابد. پیش از آن باید ۴ سال از فارغ التحصیلی دانش آموزان از دبیرستان می گدشت تا آنها بتوانند وارد NBA شوند. او ۱۲ فصل در ان بی ای بازی کرد، ۴ بار در آل استار حضور یافت و یک قهرمانی به دست آورد.
دیکمبی موتومبو که یکی از سرسخت ترین مدافعان و بلاک کننده های لیگ بود، ۱۸ فصل در NBA بازی کرد. او گفت مفتخر است که سومین آفریقایی بوده که در NBA بازی کرده است. او اضافه کرد: “به این موضوع که بدون داشتن چیزی به آمریکا آمدم و حالا جزئی از تاریخ NBA هستم افتخار می کنم.”
موتومبو با ساختن بیمارستانی در وطنش، کنگو، که به گفته خودش به ۱۴۰۰۰۰ نفر خدمات ارائه می دهد، سعی کرده دین خود را به کشورش ادا کند. موتومبو تاکنون دو بار برنده J. Walter Kennedy Citizenship Award (جایزه ای که به دلیل خدمات برجسته و تعهد نسبت به جامعه اهدا می شود) شده است و هم اکنون به عنوان سفیر جهانی لیگ NBA فعالیت می کند.
موتومبو گفت: “بسکتبال بازی کردن به من اجازه داد یک شهروند جهانی شوم. گرچه من هرگز قهرمان ان بی ای نشدم اما برای بسیاری از مردم قهرمان هستم.”
دیک باوتا در طول ۳۹ فصل داوری در NBA هیجگاه داوری در یک مسابقه را از دست نداد و ۲۶۳۵ مسابقه فصل عادی را سوت زد.

منبع

احمد شریفی

احمد شریفی هستم.گرچه خیلی کم بسکتبال بازی کردم ولی علاقم به بسکتبال از سال ۲۰۰۴ که بازی NBA LIVE 2005 رو بازی کردم بیشتر شد.از همون موقع رقابت های مختلف مخصوصا NBA رو دنبال می کنم.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه‌های غیرمرتبط با موضوع مطلب و همچنین دیدگاه‌هایی که به صورت فینگلیش نوشته می‌شوند، تایید نخواهند شد.
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *